Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 01 december 2015

GMT-afvalsoftware op weg naar Australische markt

Softwarebedrijf GMT en ASPsoftware breiden hun samenwerking uit. Afvalsoftware Wastedge.com moet het ook goed gaan doen in Australië en Nieuw-Zeeland.

Maandag kondigden de partijen aan dat GMT het voortouw zal nemen in het verder ontwikkelen van het cloudplatform Wastedge.com en de uitrol daarvan. ASP gaat een partnership aan met GMT waarmee het Australische bedrijf de sales- en implementatiediensten zal voortzetten in Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast zal ASPsoftware de lokale support en ontwikkeling voor haar huidige en toekomstige klanten voortzetten in samenwerking met GMT. ASP gaat GMT’s wereldwijde partner netwerk versterken en zal naast Wastedge ook het Clear-product van GMT in de markt zetten in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië. GMT zal haar ontwikkelcapaciteiten inzetten voor de verdere uitbreiding van de huidige mogelijkheden van Wastedge en de software verder optimaliseren om aan de behoefte van de mondiale afval-, recycling- en resource-industrie te voldoen.

Sydney

Het hoofdkantoor van ASPsoftware is gevestigd in Sydney met regionale vestigingen in Brisbane, Melbourne, Perth (Aus) en Christchurch (NZL). Het bedrijf is een snel groeiend consortium van afvalsoftwarespecialisten die Wastedgesoftware verkopen en leveren in Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika en Europa.

Herintroductie

GMT maakte eerder naam met Clear en AfvalRis; systemen die zich richten op de middel- en grote spelers in de afvalsector. In 2014 herintroduceert het Wastedge om ook oplossingen te bieden aan de kleinere spelers in de industrie.