Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 22 februari 2016

GMT wint Progress 'Global Partner Award of the Year'

Progress heeft de winnaars bekendgemaakt van de jaarlijkse Global Partner Awards in Las Vegas. Ook GMT mocht met een prijs naar huis.

GMT wint Progress award in categorie ´Partner van het jaar´. (Foto: Rand Larson)

De Awards werden voor het vijftiende jaar op rij uitgereikt aan partners die één of meerdere Progress-oplossingen voor applicatieontwikkeling gebruiken. GMT is de winnaar in de categorie 'Partner van het jaar'. 

"Onze wereldwijd verspreide partners (2.000) zijn een integraal onderdeel van ons succes. We waarderen onze partners voor hun unieke talenten en vaardigheden en juichen het toe hun inspanningen voor innovatie verder te brengen. Met trots erkennen wij GMT als Partner van de Jaar", zegt Kimberly King, Vice President, Global Partners + Channels, Progress. "Door de krachtige innovaties van het Progress platform, is GMT in staat trend settende business oplossingen te leveren die op vernieuwende wijze echte waarde leveren aan haar klanten", aldus King.

"Het is een enorme eer om te worden erkend als 'Partner van het Jaar 2015' door Progress Software", zegt Mark Abbas, CEO van GMT. "Dit is de meest prestigieuze award die je als partner kunt winnen. En is een sterke bevestiging van ons bedrijf, onze oplossingen en ons vermogen om het Progress OpenEdge platform op een significante manier in te zetten."