Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 21 maart 2016

15e inzamelwagen voor HMS

Haller Benelux heeft onlangs de 15e inzamelwagen voor ondergrondse containers geleverd aan directeur Arjen Baars en Ben Beek, coördinator planning en logistiek, van HMS.

HMS is het bedrijf dat onder andere de inzameltaken voor de Gemeente Den Haag uitvoert. De voertuigen  kennen een zware inzet in de krappe Haagse stad. Om die reden worden door Haller de voertuigen op maat voor HMS gemaakt. Zo wordt het voor de chauffeurs het werken eenvoudig gemaakt, en zijn alle gevoelige delen afgeschermd. Daarnaast hebben de constructeurs van Haller de achter-overbouw beperkt weten te houden tot de maatvoering van een open ingooi inzamelwagen. Eveneens is er gewerkt aan het vereenvoudigen van het dagelijkse onderhoud.

De opbouwen zijn allen geplaatst op een DAF chassis, geleverd door DSW. DSW is tevens service dealer voor alle produkten uit de Haller en Zoeller range. Palfinger Nederland, plaatse een moderne autolaadkraan met Kingshofer opnamesysteem op het chassis. De aanschaf werd begeleid door Roteb Lease.

Meer weten over Haller Benelux bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website