Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 12 oktober 2016

Kennis en kunde van chemie en afval in één hand

Bredox, opgericht in 1983, bestaat uit enthousiaste chemisch specialisten, die de beschikking hebben over diverse laboratoria en eigen productiefaciliteiten om chemische producten te ontwikkelen en leveren, en om afvalstoffen te verwerken.

AfbeeldingBredox.jpgFoto: Bredox

Samen met haar klanten zoekt Bredox naar de optimale oplossing, voor grondstoffenverbruik en verwerking van  afvalstoffen. Bredox beschikt over een uitgebreid, internationaal netwerk van kennis en grondstof leveranciers.

Het bedrijf is georganiseerd op basis van ISO 14001 en werkt volgens Europese IPPC-normen.

Verwerking van gevaarlijk afval

Bredox is gespecialiseerd in de verwerking van anorganische chemische afvalstoffen. Zowel vloeistoffen als vaste stoffen kunnen verwerkt worden middels een fysisch-chemisch of elektrolyse-proces. Doel bij de verwerking is het opwerken van afvalstoffen tot materialen die geschikt zijn voor hergebruik.

Bredox beschikt over diverse processen om ionenwisselaar-harsen te regenereren. Harsen kunnen in bulk of in kolommen aangeleverd worden. Kation, anion of mengbedharsen worden na regeneratie gecontroleerd op kwaliteit.

De chemisch specialisten van Bredox hebben een uitgebreid kennisnetwerk. Die kennis stellen ze graag ter beschikking aan klanten, waarbij het bedrijf hen kan helpen met optimalisatie van grondstoffenconversie en vermindering van afvalkosten.

Meer weten over Bredox bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website