Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 29 september 2016

Eerste Keurmerk Beeldschoon voor Cyclus

Cyclus voldoet als eerste organisatie in Nederland aan de eisen voor het kwaliteitsmanagement voor beeldgericht werken in de buitenruimte.

Op de dag van de Openbare Ruimte kreeg de organisatie daarom het Keurmerk Beeldschoon uitgereikt. Beeldgericht werken is een werkwijze die is gericht op het voortdurend realiseren van een gewenst of afgesproken kwaliteitsniveau. Cyclus N.V. voldoet nu als eerste organisatie in Nederland aan de landelijke norm voor deze werkwijze zoals die is vastgelegd in het Keurmerk Beeldschoon. De organisatie leverde eerder ook een bijdrage aan de ontwikkeling van de norm.

De norm is ontwikkeld door de NVRD als onderdeel van het programma Gemeente Schoon. De NVRD treedt op als onafhankelijk schemabeheerder en heeft hiertoe een normcommissie ingesteld. Het Keurmerk Beeldschoon is een geaccrediteerd keurmerk. De audit van Cyclus voor het Keurkmerk Beeldschoon is uitgevoerd door Kiwa Nederland.

Overigens is Cyclus momenteel bezig met een reorganisatie, waarbij de activiteiten voor het beheer van de openbare ruimte juist worden afgestoten. Het bedrijf wil zich alleen nog op de afvalbeheertaken richten.

Meer weten over Cyclus NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen