Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 07 december 2016

Nieuw granulaat granova legt een schoon fundament

Opgewerkte AEC-bodemas wordt al decennia lang gebruikt als onder meer funderings- en ophoogmateriaal in de wegenbouw. Het hoogwaardige granova van Heros Sluiskil gaat een stap verder en legt de basis voor een duurzaam granulaat in de beton- en asfaltindustrie en de grond- en wegenbouw.

Heros Sluiskil (7) Copyright.jpgHeros Sluiskil heeft een gunstige locatie aan het kanaal van Gent naar Terneuzen.

Granova is ontwikkeld door Heros Sluiskil, al meer dan twintig jaar specialist in het opwerken van AEC-bodemas tot duurzame bouwstoffen. Met innovatieve technologieën zuivert Heros AEC-bodemas tot een alternatieve grondstoffen. Zo is granova te gebruiken als toeslagstof in beton of als direct te gebruiken funderingsmateriaal in de wegenbouw. Deze nieuwe bouwstof is verkrijgbaar in verschillende varianten: granova Granulaat, granova Hydromix en granova Combimix. Dit maakt granova® breed toepasbaar als een duurzaam alternatief, dat Komo- en CE-gecertificeerd is, geschikt is voor grond- en wegenbouw en de beton- en asfaltindustrie.

Mede door de schaalgrootte, is Heros Sluiskil in staat om zowel kwaliteit als ook kwantiteit te kunnen borgen.  De 45 ha metende locatie is bovendien uitstekende gelegen aan het kanaal van Gent naar Terneuzen en beschikt over een eigen kade waar naast binnenvaart schepen ook Coasters aan kunnen meren. Heros legt met granova een schoon fundament voor nieuwe toepassingen.

Meer weten over Heros Sluiskil BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website