Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 04 mei 2017

N+P opent kantoor in Engeland

Dienstverlener in recycling N+P opent een nieuw kantoor in Melton Mowbray in Leicestershire. Vanuit hier worden voortaan alle activiteiten in Engeland aangestuurd.

De afgelopen jaren leidde de groeistrategie van N+P tot diverse nieuwe contracten voor het leveren van RDF, SRF en Subcoal naar de nationale markt in Engeland en de Europese markt. In de nabije toekomst verwacht het bedrijf nog extra en ook grote contracten te kunnen afsluiten.

Nieuwe directeur

Om de groei in Engeland in goede banen te leiden is Neville Roberts aangesteld als managing director UK. “We zien de aanstelling van Neville Roberts als managing director voor onze Engelse organisatie als een logische stap in onze groeistrategie”, zegt CEO Karel Jennissen. “Neville zal zorgen voor leiderschap, ervaring en een strategische visie om onze Engelse organisatie te managen en verder uit te breiden. Daarnaast brengt zijn kennis van de productie en inzet van alternatieve brandstoffen een grote meerwaarde voor ons bedrijf.”

In de afgelopen jaren was Neville Roberts betrokken bij het adviseren van bedrijven (inclusief N+P) in het inzetten van alternatieve brandstoffen. Hiervoor werkte Neville, een gediplomeerd chemisch ingenieur, meer dan 35 jaar in de cementindustrie. Hij was actief bij Rugby Cement, The Saudi Cement Company, RTZ Cement, Castle Cement, RMC en CEMEX. Gedurende zijn carrière heeft Neville zich gespecialiseerd in productiemanagement en specifiek in de inzet van alternatieve brandstoffen in cementovens. Voordat hij eind 2013 weg ging bij CEMEX lag Neville’s focus met name op alternatieve brandstoffen en zijn rol als Energy Business Development Director.

Niet-recyclebaar afval

N+P richt zich op de productie en levering van alternatieve brandstoffen. Daarbij coördineert het Limburgse bedrijf de levering van meer dan 2 miljoen ton niet-recyclebaar afval per jaar. Ongeveer 30 tot 35 procent hiervan wordt geleverd vanuit Engeland.

Meer weten over N+P Group B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website