Categorie: automatisering | Gepubliceerd: 09 mei 2017

AMCS Group neemt techbedrijf Senddr over

Met de overname van de Ierse softwareontwikkelaar Senddr investeert AMCS in een innovatief digitaal platform voor de afval- en recyclingbranche.

Senddr lanceerde onlangs het Digital Engagement platform voor veilige financiële transacties. Met de overname wil AMCS Group daarmee voorloper worden als het gaat om de automatisering in de afval- en recyclingbranche.

“De afval- en recyclingbranche staat voor de grote uitdaging haar bedrijven te digitaliseren, diensten online aan te bieden en digitaal te communiceren met klanten en onderaannemers,” aldus Jimmy Martin, CEO van AMCS over de overname, “Senddr’s productaanbod omvat een flexibel online platform dat zal worden opgenomen in het AMCS platform. Dit biedt afvalbedrijven de mogelijkheid om het volgende aan te bieden: online klantenservice, een veilig kanaal voor automatische betalingen en een online platform voor communicatie met onderaannemers. Met deze overname positioneren we ons als voortrekker van procesefficiëntie en digitale innovatie in de afval- en recyclingbranche.”

Het nieuwe Digital Engagement Platform zal bedrijven in staat stellen om klanten beter te bedienen en sterke relaties op te bouwen via digitale kanalen zoals social media, webportals, online ondersteuning en het Internet of Things. Klanten kunnen zo gemakkelijk contact opnemen met hun dienstverlener wanneer, waar en op welke manier hen het beste past.

AMCS zal het Digital Engagement Platform voor het eerst presenteren tijdens Waste Expo 2017, dat plaatsvindt van 9 tot 11 mei in New Orleans.

Meer weten over AMCS Rotterdam?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website