Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 31 mei 2017

Aan het juiste adres bij familiebedrijf Uitenhage

Een voertuig voor één dag nodig? Of juist voor langere periode? Het uitgebreide en up-to-date wagenpark van Uitenhage Verhuur B.V. biedt voor iedere vraag een oplossing.

auto 132.jpgDe Daf CF290 voorzien van de nieuwe Uitenhage huisstijl.

Al meer dan twintig jaar verhuurt Uitenhage Verhuur reinigingsmaterialen aan diverse bedrijven en instellingen in de reinigingsbranche. Het assortiment breidt zich uit van vuilniswagens, vuilniswagens met kraan, haakwagens, haakwagens met kraan, containerwagens, strooiwagens tot veegwagens. De haakwagens met kraan zijn voorzien van verschillende soorten opnamesystemen en de vuilniswagens beschikken over beladingssystemen waarmee allerlei soorten containers, van mini- tot 5000 liter containers, geledigd kunnen worden.

Het uitgebreide wagenpark van Uitenhage Verhuur is te huren is op basis van beschikbaarheid. Reserveringen zijn
uiteraard ook mogelijk rondom de feestdagen, de zogenaamde ‘dubbele dagen’.

Omdat service hoog in het vaandel staat kan Uitenhage bedrijven continuïteit bieden voor de korte of lange termijn. Als een voertuig bij Uitenhage in Wateringen staat gestationeerd is het streven dit voertuig binnen 1,5 uur bij de klant af te leveren, mits de verkeersituaties dit toelaten.

Nieuw in het wagenpark

Onlangs is een nieuwe Daf CF290 FAG met Zoeller Medium 20m3 en Mega 456 belading in gebruik genomen. Ook dit
voertuig is voorzien van de nieuwe huisstijl van Uitenhage.

Verhuur strooivoertuigen

auto in actie.jpgInzamelwagen van Uitenhage in actie.

Binnen een oogwenk is straks die mooie zomer al weer voorbij en zal worden nagedacht over de inzet van de wintervloot. Naast de verhuur van reinigingsvoertuigen is Uitenhage in de winter ook druk met de verhuur van strooiwagens. Deze strooiwagens worden verhuurd op basis van een strooiseizoen en kunnen gehuurd worden zowel met, als zonder zoutstrooier en ploeg.

Familiebedrijf

Uitenhage Verhuur is nog altijd een echt familiebedrijf en dat is te merken in de bedrijfsvoering. Sinds maart 2017 heeft
het bedrijf een nieuwe wagenparkbeheerder: Casper van Turenhout. Samen met servicemonteur Bart Kwakernaak en de chauffeurs zorgen zij ervoor dat het wagenpark up-to-date blijft en wordt afgeleverd bij klanten. Door een ijzersterke team
zijn de communicatielijnen kort en staat de service naar de klant voorop. Mede daardoor bedient Uitenhage dagelijks vele
tevreden klanten. Uitenhage Verhuur B.V. is ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd en alle personeelsleden zijn VCA gecertificeerd. Tevens is het bedrijf RDW erkend.

Meer weten over Uitenhage Verhuur B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website