Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 16 november 2017

GP Groot aan tafel met koningin Máxima

Groei-ondernemers uit het noorden van Nederland konden op uitnodiging van de Kamer van Koophandel in gesprek met topondernemers. De directeur van GP Groot Noord-Nederland ontmoette er ook de koningin.

NNRD-Visser ATR ontmoet Maxima 2.jpgKoningin Máxima in gesprek met groei-ondernemers uit het noorden
Foto: Theo Vrolijk, NLGroeit

Zo’n honderd ondernemers uit de drie noordelijke provincies van Nederland verzamelden zich op op dinsdag 14 november in IJsstadion Thialf in Heerenveen op uitnodiging van de Kamer van Koophandel (KvK). Wat hen bond: nadenken, sparren, netwerken om inhoud te geven aan hun ambitie: een volgende stap zetten op de weg naar groei. Foky van der Veen, directeur GP Groot inzameling en recycling Noord-Nederland, was er ook en had de eer om – samen met de andere ondernemers –  met koningin Máxima te spreken.

De KvK heeft samen met het ministerie van Economische Zaken en NLevator het programma NLGroeit opgezet, dat ambitieuze ondernemers bindt aan oude rotten in het vak. Koningin Máxima was aanwezig als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, dat ten doel heeft de groei van het midden- en kleinbedrijf te versterken.

Meer weten over GP Groot inzameling en recycling bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website