Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 09 januari 2018

Netwerk 'Beton blijft beton' wil keten volledig sluiten

Het Cementbouw Recycling netwerk 'Beton blijft Beton' wil 100 procent van al het secundaire materiaal uit beton daadwerkelijk toepassen in nieuw beton. Het wijst (potentiële) klanten op fiscaal voordeel.

IMG-20151006-WA0006.jpgBetongranulaat.
Foto: Cementbouw

Cementbouw Recycling, een werkmaatschappij van Cementbouw, heeft de afgelopen jaren naar eigen zeggen hard gewerkt aan een landelijk netwerk van competente en betrouwbare partners met wie zij intensief en langdurig samenwerkt: het Cementbouw-netwerk ‘Beton blijft Beton’. Het betongranulaat dat door Beton blijft Beton wordt geproduceerd, wordt als secundaire grondstof toegepast bij het maken van nieuw beton in de betonmortel- en betonproductenindustrie. De ambitie is 100 procent van al het secundaire materiaal daadwerkelijk toepassen in nieuw beton.

Ondernemers die investeren in het toepassen van betongranulaat in nieuw beton kunnen rekenen op een fiscaal voordeel, enthousiasmeert Beton blijft Beton (potentiële) klanten. In de nieuwe Milieulijst 2018 is onder de code C6311 namelijk 'Duurzaam beton met tenminste 30 procent gerecycled content' opgenomen.

Gerelateerde artikelen