Categorie: communicatie | Gepubliceerd: 08 januari 2019

Van Werven ontvangt Drontse prijs 'Top Onderneming 2018'

Kunststofrecycler Van Werven is door de Drontse ondernemersvereniging De Driehoek uitgeroepen tot Top Onderneming van het jaar 2018.

winnaars top onderneming 2018 ovdd van werven.jpgDe prijswinnaars.
Foto: Fotostudio Wierd

In het juryrapport prijst ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) onder meer het recyclingproces van Van Werven. Het bedrijf heeft dit zelf ontwikkeld en bouwt hiervoor veel installaties in eigen beheer. Daarnaast heeft de vereniging haar waardering geuit voor het duurzame karakter van het bedrijf en springt volgens OVDD de groei op (inter)nationaal niveau in het oog.

“Deze titel is een prachtige erkenning voor onze recyclingactiviteit die we inmiddels in verschillende landen in Europa uitvoeren”, reageerde managing director Ton van der Giessen van Van Werven. “We zijn dertien jaar geleden in Biddinghuizen gestart en dat is nog altijd de grootste locatie en het centrale Europese kennis- en innovatiecentrum. Naast verdere uitbreiding van onze kunststofrecycling zien we mogelijkheden om andere duurzame activiteiten aan onze locatie in Biddinghuizen toe te voegen. Activiteiten die passen bij de omgevingsvisie van Flevoland om in 2030 volledig circulair te zijn. Samen met de gemeente Dronten willen we daar graag invulling aan geven.”

Meer prijzen

Bedrijven uit de gemeente Dronten kunnen worden voorgedragen voor ‘Top Onderneming 2018’. Dankzijk de uitverkiezing mag Van Werven deze Flevose gemeente vertegenwoordigen tijdens het provinciale Flevopeninningengala op 12 april. Naast de kunststofrecycler ontvingen ook Carpe Diem Makelaardijk (Talent van het jaar) en Tietema's Bakkerij (Beste Detaillist van het jaar) een prijs.

Meer weten over Kunststof Recycling Van Werven B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website