Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 23 januari 2019

Nieuwe commercieel directeur voor Den Ouden Groep

Joris van de Vleuten is toegetreden tot de directie van de Den Ouden Groep. Vanaf 1 januari is hij aangesteld als commercieel directeur.

Door de groei van de organisatie heeft het bestuur van de Den Ouden Groep besloten om een extra directielid aan te stellen binnen de organisatie. De keuze viel op Van de Vleuten, die al 11 jaar werkzaam is binnen de groep. De afgelopen jaren zou hij onder andere een enorme bijdrage hebben geleverd aan het fundament van de duurzame en innovatieve diensten en producten die de groep aanbiedt.

Van de Vleuten startte in 2008 als projectleider binnen het aannemingsbedrijf van de groep. Later vervulde hij de functies van inkoper en lean-coördinator en hield hij zich bezig met R&D binnen Den Ouden Groenrecycling. Later werd hij nog bedrijfsleider betonwegenbouw en bedrijfsleider van het aannemingsbedrijf. In zijn nieuwe rol wil Van de Vleuten zich naar eigen zeggen onder andere inzetten voor innovatieve en duurzame ketensamenwerking met de markt.

Vier leden directieteam

Het directieteam van de Den Ouden Groep bestaat nu uit directievoorzitter Jeroen den Ouden, sales directeur Ferm O Feed Rob den Ouden, operationeel directeur Harm den Ouden en commercieel directeur Joris van de Vleuten. Vorig jaar juli nam de derde generatie Den Ouden het roer over toenmalig directievoorzitter Jochem Langenhuijzen, die ruim 8 jaar als bestuurder voor het bedrijf werkte.

Meer weten over Den Ouden Groenrecyling BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen