Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 11 februari 2019

Nieuwe commercieel directeur voor Van Munster en Reisswolf

Ron van Nistelrooy is sinds 1 februari de nieuwe commercieel directeur bij Van Munster Recyclers en Reisswolf Heesch. Uitbreiding van het directieteam was nodig omdat de bedrijven sterk groeien.

Ron van Nistelrooy.

Van Nistelrooy (39) zal actief de verkoop, marketing en relatiebeheer meer inhoud geven en gaat samen met Jan en Harold van Munster de directie vormen. Eerder was hij werkzaam als manager Small and Medium Enterprises bij Renewi. “Ik kijk er naar uit om bij Van Munster Recyclers en Reisswolf verder te kunnen bouwen aan de ontwikkeling van deze twee mooie bedrijven. Het toevoegen van waarde aan afval in een branche die volop uitdagingen en ontwikkelingen kent. Daarop anticiperen en de kansen die zich voordoen pakken, daar gaat het om!”, aldus de nieuwe commercieel directeur.

Volgens Van Munster en Reisswolf is de uitbreiding van het directieteam nodig omdat de bedrijven een "sterke groei" doormaken. De bedrijven hebben samen zo'n 75 medewerkers en hebben te maken met een zich uitbreidend werkgebied en toenemende volumes. Van Munster verzorgt de inzameling, transport, verwerking en vermarkting voor diverse ondernemers. Samen met Reisswolf Heesch is het bedrijf gespecialiseerd in de inzameling, opslag en vernietiging van vertrouwelijke documenten en datadragers.

Meer weten over Van Munster Recyclers B.V. / Reiswolf Heesch B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website