Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 08 mei 2019

Milieu Service Nederland investeert in nauwkeurige weging

Sinds kort werkt Milieu Service Nederland op de afvalverwerkingslocatie in Diemen met nieuwe software, waardoor diverse afvalstromen beter worden gewogen en gefactureerd. Bovendien is er voor de efficiëntie een tweede weegbrug geplaatst.

Het grote voordeel van het nieuwe systeem is dat alles geautomatiseerd plaatsvindt: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden en orders worden automatisch door het systeem uitgewisseld. Hiermee winnen het bedrijf tijd en verkleint het naar eigen zeggen de foutkans. De tweede weegbrug maakt het mogelijk om een in- en uitrit te creëren, waardoor de wachttijd voor klanten aanzienlijk verminderd.

Rapportages

Een bijkomend voordeel van het nieuwe systeem is dat het voor nauwkeurige managementrapportages zorgt. De operationele procesdata hiervoor staat in de cloud en wordt elke 24 uur bijgewerkt. De rapportages zijn in te zien via overzichtelijke dashboards. Zo kan Milieu Service Nederland de eigen dienstverlening monitoren en eventueel processen direct bijsturen.

Diemen

Op de locatie van Milieu Service Nederland in Diemen komen diverse (bedrijfs)afvalstromen binnen. Het gaat dan om stromen zoals plastic, metaal en drankkartons (PMD), papier, oud ijzer, hout, puin, groenafval en restafval.

Meer weten over Milieu Service Nederland b.v.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website