Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 10 mei 2019

AEB trekt ervaren manager aan van Amsterdam Economic Board

Marjolein Brasz verruilt haar positie als Challenge Lead Circulaire Economie bij de Amsterdam Economic Board per 1 augustus voor die van manager strategische partnerships en sales bij AEB Amsterdam.

Marjolein Brasz, per 1 augustus 2019 manager strategische partners en sales bij AEB Amsterdam.
Foto: Truus van Gog

De Amsterdam Economic Board stimuleert innovatie en samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid in de Metropoolregio Amsterdam. Brasz, verantwoordelijk voor de lokale ontwikkeling van de circulaire economie, neemt dan ook de nodige kennis mee naar AEB over het in de circulaire keten samenwerken met gemeenten en andere partners. Dat is precies waar AEB naar op zoek is, want de komende jaren wil het bedrijf de dialoog en samenwerking op dit terrein met haar partners intensiveren.

Volgens AEB is Brasz bovendien een ervaren manager op het gebied van innovatie, circulaire economie, energie en publiek-private samenwerking op deze gebieden. Brasz heeft voornamelijk gewerkt rollen waarbij product, proces en/of systeeminnovatie de rode draad vormde. Zij werkte onder andere bij Ecofys en Avantium.

Brasz is verder sinds vorig jaar lid van de Raad van Commissarissen van de ACV-groep, een dienstverlener op het gebied van inzameling van grondstoffen en het beheren van de openbare ruimte in de regio Ede-Wageningen.