Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 14 mei 2019

Predicaat Koninklijk voor jubilerend Terberg

De Terberg Group bestaat dit jaar 150 jaar. Als kers op de taart heeft het bedrijf het predicaat 'koninklijk' gekregen.

Het predicaat werd uitgereikt in het Dorpshuis te Benschop door de Utrechtse Commissaris van de Koning, Hans Oosters, in het bijzijn van de burgemeesters en wethouders van de gemeenten IJsselstein en Lopik. Het predicaat betekent dat de organisatie 'Koninklijk' mag toevoegen aan de naam en de Koninklijke Kroon in het logo mag opnemen. 

“Het is de kroon op het werk van 150 jaar ondernemerschap, visie en doorzettingsvermogen van onze familie en alle werknemers” zei de Voorzitter van de Raad van Bestuur de heer George Terberg. “Het predicaat koninklijk straalt kwaliteit en vertrouwen uit”.

De geschiedenis van Terberg gaat terug tot 1869, toen Johannes Bernardus Terberg (de overgrootvader van de huidige generatie) op 13 mei een dorpssmederij startte. Na de Tweede Wereldoorlog maakte het bedrijf een flinke groeispurt, toen de derde generatie mogelijkheden zag in het bouwen van vrachtwagens. Inmiddels valt ook het opbouwen van vuilniswagens onder de activiteiten, onder de naam van Terberg Matec.

Onder de vierde generatie is vooral de diversificatie van de business en de internationale uitbouw tot stand gekomen. Ook de vijfde generatie van de familie is inmiddels actief in het bedrijf.

Meer weten over Terberg Matec Nederland B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen