Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 03 juli 2019

Bruins & Kwast neemt verwerkingslocatie voor groenrecycling over

Per 1 juli heeft Bruins & Kwast Biomass Management de groenrecyclingactiviteiten van het Zwolse infra- en cultuurtechnisch bedrijf Veluwenkamp overgenomen.

Vlnr: Gerard Kuipers, Willem Veluwenkamp en Johan Wolff (Veluwenkamp) en Sebastian Winkelheide (Bruins & Kwast).
Foto: Remondis

Veluwenkamp heeft aan de Zuthemerweg in Zwolle een verwerkingslocatie voor de inzameling en verwerking van groenafval. Die locatie is door Bruins & Kwast overgenomen. Het personeel dat zich er met composteringsactiviteiten bezig houdt, treedt ook in dienst bij Bruins & Kwast. Aanleiding voor deze overname is het ontbreken van bedrijfsopvolging voor de nu 71-jarige Willem Veluwenkamp.  

“Met de overname van onze groenrecycling activiteiten door Bruins & Kwast kunnen we continuïteit van de verwerkingslocatie waarborgen, de kwaliteit van dienstverlening verder optimaliseren en banen blijven behouden”, zegt Veluwenkamp. “Als familiebedrijf zijn we verheugd dat we deze activiteiten bij het familiebedrijf Remondis kunnen onderbrengen.”

Remondis

Bruins & Kwast is sinds maart 2017 een honderd procent dochter van Remondis. Volgens het bedrijf past de overname binnen de ambitie van het moederbedrijf om in Nederland te groeien op het gebied van grondstoffenproductie uit organisch afval.

Meer weten over REMONDIS Nederland?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen