Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 06 september 2019

Dick Zwaveling aan de slag bij Stibat

Per 1 september 2019 is Dick Zwaveling benoemd tot secretaris van het bestuur van Stibat Services.

Dick Zwaveling.
Foto: Ton van Til

Dick Zwaveling is eigenaar van Rensus, bureau voor onderzoek, advies en management in afvalstromen en secundaire grondstoffen. Voorheen was hij onder meer werkzaam als algemeen directeur van Nedvang, de uitvoeringsorganisatie verantwoordelijk voor de recycling van alle verpakkingsmaterialen in Nederland.

“Met de komst van Dick Zwaveling is Stibat opnieuw een ervaren en deskundig bestuurder rijker”, zegt Stibat-voorzitter Laurens ter Horn. “Dick heeft een indrukwekkend 'trackrecord' op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en producentenverantwoordelijkheid en is bekend met het reilen en zeilen van een uitvoeringsorganisatie”.

Stibat biedt als non-profit organisatie diensten en oplossingen op het gebied van de inzameling, recycling, informatie, rapportage en maatwerkoplossingen van batterijen en accu’s. Organisaties die hierover advies nodig hebben of op zoek zijn naar een betrouwbare partner, kunnen bij Stibat terecht. Daarnaast ontzorgt de organisatie producenten en importeurs van batterijen en accu’s ten aanzien van het nakomen van hun producentenverantwoordelijkheid.

Meer weten over Stibat?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen