Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 24 september 2019

Mutaties in bestuur BVOR

De Branchevereniging Organische Reststoffen (BVOR) is het nieuwe 'vergaderseizoen' begonnen met drie nieuwe bestuursleden. Het gaat om Vincent Kok, Kees Vosse en Joris van de Vleuten.

Vincent Kok is directeur operations bij Indaver; Kees Vosse is directeur/eigenaar van Vosse Groenrecycling in Amsterdam en Joris van der Vleuten is Commercieel directeur bij Den Ouden Groep. De nieuwe bestuursleden vervangen John van Haeff en Wim Dijkshoorn. Van Haeff heeft de maximale bestuurstermijn gediend. Dijkshoorn nam al eerder afscheid omdat hij niet langer werkzaam is in de sector. Daarnaast heeft de BVOR ervoor gekozen het bestuur uit te breiden van zeven naar acht personen.

BVOR-voorzitter Philip Smits is blij met de komst van de nieuwe bestuursleden: “Het is fijn dat het bestuur weer op volledige sterkte aan de slag kan en eveneens een mooie afspiegeling vormt van het ledenbestand.”

Behalve Smits en de drie nieuwe leden bestaat het bestuur van de vereniging uit Wim Lexmond (Wagro) en Michiel Zuidema (Zuidema Recycling Centrum) en de vorig jaar toegetreden Gerard Kuipers (Bruins en Kwast Biomass Management) en Mark van Iersel (Van Iersel Compost).

Meer weten over Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR)?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website