Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 11 oktober 2019

Iman Koster nieuwe voorzitter RvC Rova

De algemene vergadering van aandeelhouders van Rova heeft Iman Koster benoemd tot nieuwe voorzitter van haar raad van commissarissen (RvC). Hij volgt Co Verdaas op die afgelopen voorjaar aftrad.

Iman Koster, de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rova.
Foto: Herman Stöver

Koster is opgeleid in milieubeheer en milieutechnologie. Hij heeft bijna zijn gehele loopbaan gewerkt op het snijvlak van publiek en privaat en hiermee een landelijk netwerk opgebouwd. De afgelopen jaren was hij directeur-bestuurder van Crow, het kennisplatform voor Nederlandse gemeenten, provincies en waterschappen. Hij beschikt over uitgebreide kennis van de werkgebieden van Rova, zowel wat het beheer van de buitenruimte betreft, als afval en grondstoffen. Op 7 oktober is Koster officieel benoemd tot voorzitter van de RvC.

Met de benoeming van Koster is de RvC van Rova weer op sterkte. De positie van voorzitter van de RvC was sinds eind mei 2019 vacant door het vertrek van Co Verdaas, die dijkgraaf werd van het waterschap Rivierenland. Het voorzitterschap is de afgelopen maanden waargenomen door commissaris Hans Bossert.

Meer weten over N.V. ROVA Holding?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen