Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 30 oktober 2019

Lisette Bosch verruilt Twente Milieu voor Circulus-Berkel

Circulus-Berkel heeft een nieuwe algemeen directeur gevonden. Per 1 januari 2020 volgt Lisette Bosch afzwaaiend directeur Henk Knip op.

Lisette Bosch is per 1 januari 2020 de nieuwe algemeen directeur van Circulus-Berkel.
Foto: Rens Plaschek

Lisette Bosch heeft ruime bestuurlijke ervaring in de (semi-)publieke sector en in de afvalbranche. Sinds 1 september 2015 is zij directeur van Twente Milieu. Daarvoor was zij vanaf 1 januari 2008 algemeen directeur van sociaal werkbedrijf Wedeo in Doetinchem. Verder is zij onder andere werkzaam geweest als programmamanager bij zorgorganisatie Sensire/Meavita Nederland en als directeur van het Regionaal Indicatieorgaan Oost Veluwe te Apeldoorn.

De Raad van Commissarissen van Circulus-Berkel geeft aan dat het publieke afvalbedrijf onder leiding van Bosch de maatschappelijke rol van Circulus-Berkel in de aandeelhoudende gemeenten kan combineren met een bedrijfsmatige aanpak van beheersing van processen en kosten, in een steeds dynamischer wordende omgeving. De nieuwe directeur woont al in het werkgebied van Circulus-Berkel. Voor Bosch was dit één van de redenen om de overstap naar deze organisatie te maken.

Bosch volgt Henk Knip op die begin deze zomer bekend maakte eind 2019 om gezondheidsredenen terug te treden als algemeen directeur van Circulus-Berkel. Knip staat al meer dan 18 jaar aan het roer van Circulus, Berkel-Milieu en Circulus-Berkel. In de decembereditie van het vakblad Afval! komt Knip uitgebreid aan het woord in een afscheidsinterview.

Meer weten over Twente Milieu NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over Circulus-Berkel BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website