Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 03 april 2020

Reym-logo heeft nu ook Remondis-kleur

In plaats van Renewi-blauw is het Reym-logo inmiddels Remondis-rood. De kleuraanpassing op de diverse voertuigen van Reym zal gelijdelijk verlopen, als de gelegenheid zich voordoet.

Reym-logo: van Renewi-blauw naar Remondis-rood
Foto: Reym.nl

Deze rebranding vindt plaats omdat industrieel reiniger Reym door Remondis is overgenomen van Renewi. “Met een nieuwe moeder en een nieuwe kleur kunnen we ons concentreren op het verder verbeteren van onze dienstverlening voor onze klanten en op het uitbreiden van onze activiteiten”, vindt Jonny Kappen, algemeen directeur van Reym. “Met Remondis is Reym in een veilige haven beland. Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus verkeren wij met elkaar in turbulente tijden. De economische effecten van de uitbraak zijn ongewis. Bij onze nieuwe aandeelhouder ligt de focus op continuïteit, waarbij de klant en het personeel centraal staan. Het kortetermijndenken dat vaak bij een beursgenoteerd bedrijf hoort, heeft plaatsgemaakt voor rust en een visie voor de lange termijn. Dat geeft stabiliteit voor Reym, dat door de aard van zijn dienstverlening continu moet innoveren en investeren.”

Remondis nam Reym vorig jaar over van afvalbedrijf Renewi, nadat dit laatstgenoemde bedrijf in november 2018 industrieel dienstverlener Reym in de etalage had gezet. Beide bedrijven verschillen te veel in werkzaamheden, liet Renewi-CEO Peter Dilnot destijds weten. “Renewi wil een leider zijn in recycling. En Reym is geen recycler, maar een industrieel reiniger. Dat is de logica achter die beslissing. Je kunt nu eenmaal niet alles doen in het leven."

Meer weten over Reym?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website