Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 14 juni 2003

DataZeker vernietigt vertrouwelijke informatie

SITA Nederland heeft een uniek concept ontwikkeld voor de behandeling en vernietiging van vertrouwelijke gegevens: DataZeker. Een groeiende vraag vanuit de markt heeft geleid tot de totstandkoming van dit systeem.

Iedere organisatie werkt met financiële en persoonlijke gegevens die na gebruik veilig en gegarandeerd vernietigd moeten worden. SITA heeft daartoe een logistiek concept ontwikkeld waarbij vanaf de inzameling tot en met de vernietiging sprake is van een gesloten systeem.
Speciaal opgeleide medewerkers halen het materiaal op met uitgekiende inzamelmiddelen en in beveiligde voertuigen. Zij vervoeren het materiaal vervolgens naar een voor dit doel ingerichte SITA-locatie, ter vernietiging. Desgewenst kan de eigenaar bij het vernietigingsproces aanwezig zijn. Om optimale vertrouwelijkheid te waarborgen is het hele traject geautomatiseerd en komt er dus geen handmatige sortering aan te pas.
DataZeker is een dienstverlening die goed aansluit op de markt voor vertrouwelijke informatievernietiging. DataZeker heeft een landelijke dekking en biedt iedere klant een uniforme dienstverlening.
SITA is in Nederland actief op het gebied van afvalinzameling, -recycling en -verwerking en is een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse afvalmarkt. De strategie van SITA is erop gericht de volledige keten van afvalinzameling en -verwerking voor haar opdrachtgevers te kunnen beheersen vanuit de positie van full-service dienstverlener.
Voor meer informatie: SITA Nederland, telefoon 026 - 400 14 44.

Meer weten over SUEZ Recycling and Recovery Netherlands?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website