Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 07 september 2004

Bowie implementeert Q WMR

Bowie Afvalstoffen Recycling heeft gekozen voor Q WMR als softwarepakket voor de financiële, logistieke en verwerkingsprocessen.

Bowie zamelt op dit moment op vijftien locaties bouw- en sloopafval in. Met de nieuwe IT-oplossing wordt het hele proces van weegbrug tot financiële afwikkeling geïntegreerd in één systeem. Directeur Willie Geurts verwacht dat dit naast betere managementinformatie ook efficiënte en kostenvoordelen op gaat leveren. Bovendien wil hij beter inspelen op de wensen van de klant, en daarvoor is goede en actuele informatie onontbeerlijk.
Q-WMR is een door Microsoft internationaal gecertificeerde brancheoplossing voor de milieusector. In Nederland wordt Q-WMR in combinatie met Navision ingezet door bedrijven als HigH 5, SITA en Regionale Reinigingsdienst Rd4.

Bowie Afvalstoffen Recycling

Bowie Afvalstoffen Recycling sorteert en recycled puin, granulaten, bouw- en sloopafval, hout, zand en grind. Het puin wordt met behulp van mobiele puinbrekers gebroken tot diverse steenachtige producten die met name gebruikt worden als funderingsmateriaal in de wegenbouw en als grind- en zandvervangend materiaal bij de betonproductie. Op zijn lokatie in Son beschikt Bowie over een afvalscheidingsinstallatie. De houtverwerkingsfabriek in Tiel is bewerkt afvalhout tot verschillende nuttige toepassingen. Ook draagt Bowie zorg voor transport- en containerservices.

Qurius

Qurius, leverancier van Q-WMR, biedt geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Qurius concentreert zich daarbij op specifieke marktsegmenten zoals chemie & farmacie, food, groothandels en retail, milieu, opslag & transport, sierteelt en verhuur.

Meer weten over Bowie?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline