Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 21 april 2005

Geïntegreerde verwerking van gevaarlijk afval in Antwerpen

Indaver is gespecialiseerd in duurzaam en integraal beheer van industrieel afval en huishoudelijk afval.

De onderneming telt diverse vestigingen in België en in een toenemend aantal andere Europese landen. Indaver is in Vlaanderen marktleider voor de verwerking van gevaarlijk industrieel afval.
De hoogtechnologische installaties op de site van Antwerpen bieden een milieuveilige oplossing voor verschillende soorten gevaarlijk afval. De twee draaitrommelovens zorgen voor de thermische verwerking met energieterugwinning van industrieel en gevaarlijk afval. De statische oven staat in voor de verwerking van vloeibare chloorhoudende afvalstoffen. Anorganische afvalstoffen kennen een milieuveilige verwerking in de fysico-chemische eenheden.
Indaver heeft sinds haar oprichting in 1985 uitgebreide ervaring opgebouwd met de thermische verwerking van afvalstoffen en heeft van aanvang af de kaart van de Best Beschikbare Technieken getrokken. Naast continue verbeteringen en regelmatige onderhoudsbeurten werd de installatie recentelijk volledig gereviseerd. Met de twee draaitrommelovens met een totale capaciteit van 100.000 ton kan Indaver een continue en blijvende dienstverlening aanbieden in de Delta-regio.

Meer weten over Indaver nv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website