Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 06 juli 2007

Scherpenzeel start implementatie milieuapplicatie CLEAR

Scherpenzeel heeft er na een uitgebreide selectie voor gekozen om het afvalbeheer en de administratieve processen te gaan automatiseren met Clear.

Scherpenzeel is specialist in de verwerking van vertrouwelijk oud papier en overige datavernietiging met vestigingen in Amsterdam en Utrecht. Volgens algemeen directeur Rob van Scherpenzeel is bij de selectie niet alleen gekeken naar de applicatie maar ook naar de wijze waarop de organisatie zich heeft gepresenteerd en de wijze waarop de applicatie wordt geïmplementeerd. "Dit laatste is vooral erg belangrijk omdat wij geen specialist zijn in ICT maar in de vernietiging van informatiedragers en afvalbeheersing. Wij hebben de kennis van GMT hard nodig voor een succesvolle implementatie.
Scherpenzeel richt zich met de dienstverlening niet meer alleen op papier en datadragers maar vooral ook op afval. "Het is voor onze bedrijven steeds lastiger om snel de benodigde managementinformatie aan te leveren. Dit kost momenteel te veel tijd en dat kan in deze dynamische wereld niet meer. Ook onze klanten, en dan vooral de grote relaties als archiefopslagbedrijven, banken, gemeenten, verzekeraars willen op elk willekeurig moment over de juiste gegevens beschikken en aangezien we goed naar onze klanten luisteren krijgen ze straks de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hun eigen informatiedeel."

 

 

Meer weten over Veolia Papier & Plastics Recycling Nederland BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website