Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 04 januari 2008

Theo Pouw beste ondernemer van Midden-Nederland

De Utrechtse recycler Theo Pouw is uitgeroepen tot beste ondernemer van Midden-Nederland.

De prijs van de Kamer van Koophandel in Midden-Nederland werd voor het eerst uitgereikt. Volgens de jury is het bedrijf een trendsetter die niet bang is zijn nek uit te steken. Vooral het in eigen beheer én in een moeilijke markt producten ontwikkelen, wordt door de jury geroemd. Als voorbeeld noemt de jury het streven van Theo Pouw om het reinigingspercentage van verontreinigde grond te verhogen van 70 procent tot 100 procent.
Theo Pouw kreeg de prijs donderdagmiddag uit handen van algemeen directeur Liesbeth Karsten van de Kamer van Koophandel tijdens de eerste nieuwjaarsbijeenkomst van de Kamer. Midden-Nederland is het resultaat van de fusie van de Kamers van Utrecht en Rivierenland.
Andere genomineerden waren het panorama fotobedrijf Cyclomedia uit Waardenburg, opleidingsinstituut Schouten en Nelissen uit Zaltbommel, Weijers Domino Productions uit Woerden (Domino D-day) en meubelproducent UMS Pastoe uit Utrecht.
Theo Pouw levert diverse bouwstoffen aan de grond-, weg- en waterbouw en zorgt voor de recycling van afvalstoffen en bouw- en slooppuin. Ook is Theo Pouw actief als aannemer in de grond- en wegenbouw, transportbedrijf met ruim 110 vrachtauto's, op- en overslagbedrijf van (zee)containers en verhuurder van kranen, shovels en trucks.

Meer weten over Theo Pouw Groep?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website