Categorie: Circulaire activiteiten | Gepubliceerd: 24 januari 2008

Dusseldorp zamelt Twents klein chemisch afval in

Dusseldorp Inzameling en Recycling uit Lichtenvoorde gaat tot en met 2010 voor negen Twentse gemeenten het klein chemisch afval inzamelen en verwerken.

Dat is het resultaat van een aanbesteding die Twence in opdracht van de betrokken gemeenten heeft uitgeschreven. Het gaat om de Twentse gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Hof van Twente, Losser en Oldenzaal. In totaal gaat het om circa 550 ton afval per jaar.
Vier bedrijven hadden ingeschreven op de aanbesteding. De firma Dusseldorp deed de gunstigste aanbieding, zowel op basis van prijs als de milieucomponent. Daarbij is gekeken naar welk percentage van het afval gerecycled zou kunnen worden. Voor de firma Dusseldorp is dat 94 procent.
Eind december 2007 is de opdracht definitief gegund. Gisteren ondertekenden directeur J.T. Rooijakkers van Twence en directeur F.J.M. Dusseldorp van het gelijknamige bedrijf het contract officieel. Dat betekent dat Dusseldorp tot en met 2010 uitvoering geeft aan de opdracht.
Dusseldorp Inzameling en Recycling maakt deel uit van de Dusseldorp Groep, een regionaal familiebedrijf, met zijn hoofdzetel in Lichtenvoorde, dat hoofdzakelijk in Gelderland, Overijssel en Flevoland actief is. Activiteiten zijn geclusterd in drie businessunits. Naast Inzameling en Recycling zijn dat Infra, Sloop en Milieutechniek, en Rioolservice. Bij de Dusseldorp Groep, die volgend jaar het zestigjarig jubileum viert, zijn in totaal 550 medewerkers werkzaam.

Meer weten over Dusseldorp B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline