Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 07 mei 2008

Jager Midwolde kiest voor Redox

Afvalverwerking Groningen, onderdeel van Jager Midwolde, verwerkt sinds februari haar bouw- en sloopafval en grof huishoudelijk afval in een Redox sorteerinstallatie.

Deze bestaat onder andere uit een opgavebunker, trommelzeef, dubbeldeks vlakzeef, een enkele en dubbele windshifter en leescabine.
Jager Midwolde kan nu sorteeractiviteit op één locatie concentreren met een hogere capaciteit en scheidingsresultaat. Het ingangsmateriaal wordt gescheiden in onder andere een lichte fractie, harde plastics, hout A en B, metalen, een fijne fractie en schoon puin. De lijn is zo ontworpen dat in de toekomst de lichte fractie verder kan worden opgewerkt.
De keuze viel op Redox Recycling Technology na een referentiebezoek aan de firma Dufour in België, waar Redox in één installatie met veel succes zowel bouw- en sloop afval als industrieel afval verwerkt. "Door grote inzet van zowel Redox als onze eigen medewerkers is het project erg goed en prettig verlopen en zijn we nu volop in productie", aldus Jager Midwolde.

Meer weten over Redox Waste Recycling B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website