Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 22 maart 2011

Optimaal rij- en bedieningsplezier...gemak dient de chauffeur

Nieuwe CityFant 6000 veegmachine

De onlangs gelanceerde Koks Bucher CityFant 6000 is de kampioen als het gaat om bedieningsgemak en ergonomie voor de chauffeur. De CityFant 6000 is er één uit de nieuwe generatie Bucher Schörling veegmachines die KOKS al bijna twintig jaar op de markt vertegenwoordigt.

Met trots presenteert KoksMilieu- en Voertuigtechniek, onderdeel van KoksGroup uit Alkmaar, de CityFant 6000 veegmachine op de Nederlandse en Belgische markt. De machine kenmerkt zich door de sterke veeg- en zuigprestaties bij een laag geluidsniveau, robuuste constructie, hoge rendabiliteit, service- en onderhoudsvriendelijkheid en de uitstekende betrouwbaarheid.
De nieuwe compacte Bucher Schörling CityFant 6000 chassis gemonteerde veegmachine biedt niet alleen oplossingen voor talloze veegtoepassingen, maar bezorgt uw bedieningspersoneel ook nog eens veel gemak en werkplezier. De hoogstaande technologie wordt gecombineerd met een uitstekend werkklimaat. Zo biedt de veegmachine een combinatie van rij- en bedieningsplezier. De CityFant 6000 is volledig nieuw ontworpen en gebaseerd op de behoeften en wensen van de gebruikers. Uitgangspunt is dat de chauffeur efficiënt met de machine kan vegen, maar er ook comfortabel in kan werken.

Veelzijdig en beproefd
De CityFant 6000 is inzetbaar voor iedereen die werkt aan een schone weg zoals aannemers, (industriële) bedrijven, overheden, luchthavens en beheerders van winkelcentra en bedrijventerreinen. De toepassing van wettelijke richtlijnen, normen en emissiedoelstellingen speelden een belangrijke rol in de ontwerpfase. Ook het gebruik van beproefde materialen en componenten, én de hoogwaardige afwerking hebben een steentje bijgedragen aan het indrukwekkende eindresultaat. De basismachine staat al garant voor baanbrekend reinigingswerk, maar de uitgebreide reeks accessoires en opties maken de CityFant 6000 ook nog eens ongekend veelzijdig en uiterst zuinig. Zelfs speciale uitrustingen, zoals afzet- en railreinigingssystemen, behoren tot de mogelijkheden.

Koks CityFant 6000 1.jpgDe CityFant 6000 heeft een ruime afstand tussen staande achterdeksel en vloer.

Chauffeursgemak door talloze noviteiten
Talloze noviteiten zorgen ervoor dat de CityFant 6000 de tijd ver vooruit is... zowel wat betreft het materieel, als waar het gaat om de ergonomie, veiligheid en het design. Het bedieningsgemak vertaalt zich in: de grote afstand tussen het staande achterdeksel en de vloer ter voorkoming van schade, het grote achterdeksel voor optimale lediging en reiniging, de grote watertank voor het voor stofbinding onmisbare watersysteem, en het multifunctionele besturingspaneel met joystick aan de deur van de bestuurder voor topergonomie.

Korte levertijd
Om een korte levertijd te kunnen garanderen wordt de CityFant 6000 geassembleerd bij Koks Milieu- en Voertuigtechniek in Alkmaar. De opbouw wordt aangeleverd vanuit Bucher Schörling en door Koks op het chassis geplaatst en voorzien van eventuele extra klantwensen. De pre-introductie heeft geleid tot een directe verkoop van de eerste CityFant 6000 in Nederland, aan de firma Wolfswinkel Reiniging bv uit Maarsbergen.
Koks Group bv, opgericht in 1989, is een producent en leverancier van reinigingsmaterieel. De kracht van de Koks Group ligt van oudsher in het ontzorgen van de klant. Naast het produceren en leveren van reinigingsmaterieel verzorgt het bedrijf periodiek en totaal onderhoud aan wagenparken waarbij scholing en besparingsprogramma’s steeds worden aangepast.

Meer informatie:
www.koksmvt.com, 072-5406699


Vakblad Afval! december 2010 (nummer 9)