Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 14 februari 2024

Bredox: veelzijdige specialist

Bredox Chemicals is al decennialang een toonaangevende onderneming waar het gaat om het verwerken van chemische anorganische afvalstoffen. Binnen de branche is het een veelzijdige en specialistische onderneming.

Veelzijdig is Bredox, omdat het naast de verwerking van afvalstoffen meer doet dan dat. De  onderneming houdt zich onder andere ook bezig met de export van basischemicaliën naar landen buiten Europa. Specialistisch is Bredox binnen de afvalbranche. Het bedrijf baseert zich hierbij op drie
belangrijke pijlers:

De mensen

De mensen bij Bredox gelden als de duurzaamste investering waar het bedrijf zuinig op is. Zij zijn het
die door hun specialistische chemische kennis processen op een verantwoorde wijze beheersen en de afvalstoffen veilig, doelmatig en efficiënt kunnen verwerken.

De techniek

Bredox is een BRZO-bedrijf. Dit houdt onder meer in dat het bedrijf op zoek is naar de best beschikbare techniek om de afvalstoffen dusdanig te verwerken, dat de reststomen die uit de installaties komen op een verantwoorde wijze kunnen worden doorgezet ofwel kunnen geloosd. Bredox doet dit door de aangeboden afvalstromen te ontgiften, neutraliseren en te ontwateren.

Onze partners

Bredox gaat voor langdurige relaties met partners waar het gaat om klanten en leveranciers. Zonder hen kan Bredox geen succesvolle onderneming zijn.

Meer weten over Bredox bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! december 2023 (nummer 8)