Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 31 juli 2024

Een fraaiere openbare ruimte met de Bigbelly 

Afvalbakken zijn over het algemeen niet de meest mooie objecten in de openbare ruimte. Soms worden er eigen afvalbakken ontworpen die dan weer niet zo praktisch zijn. TWS Benelux brengt hier met de Bigbelly voorzien van prachtig ontworpen designs verandering in. 

Enkele voorbeelden van gewrapte Bigbelly's.
Foto: TWS Benelux

De innovatieve Bigbelly's zijn niet alleen functioneel, maar vormen ook een esthetische toevoeging aan het straatbeeld, waarbij cultuur, duurzaamheid, gebruikersgemak en een schone leefomgeving op een mooie manier worden samengevoegd in één product.  

In samenwerking met Papier Souvenir zijn al vele Bigbelly’s voorzien van prachtige lokale, soms historische ontwerpen. Klanten, inwoners en gebruikers zijn erg enthousiast over de nieuwe gewrapte Bigbelly’s en de prachtig vormgegeven afvalbakken passen perfect bij elk straatbeeld.  

Naast de persende Bigbelly is er ook een eenvoudig instapmodel zonder persunit en software en met een binnenbak van maar liefst 189 liter die ook kan worden gewrapt. Deze kan tevens worden voorzien van een voetpedaal. Door het gesloten systeem blijft afval in de afvalbak en door de aantrekkelijke designs nodigen de Bigbelly’s echt uit om te gebruiken en verfraaien ze het straatbeeld in gemeenten.  

Meer informatie: info@twsbenelux.com, 0165-572999 


Vakblad Afval! juni 2024 (nummer 4)