Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 05 september 2005

De Milieustraat: beter af met keerwanden van Bosch Beton

Milieustraten - wie kent ze niet? Iedereen wil immers van zijn troep af en daarbij komt steeds vaker de milieustraat in beeld. In Hoogeveen kunnen de bezoekers in elk geval tevreden zijn. Daar wordt gebruikgemaakt van de keerwanden van Bosch Beton en is de plaatselijke milieustraat zeer overzichtelijk en eenvoudig in het gebruik.

filename.jpg
Bosch Beton is al 25 jaar lang dé specialist op het gebied van prefab-opslagsystemen, en heeft zodoende een ruime ervaring met het ontwikkelen, produceren en plaatsen van milieustraten bij diverse bedrijven en gemeenten in Nederland.
De jarenlange ervaring, het intensieve onderzoek, de grote flexibiliteit en korte levertijden hebben er tevens voor gezorgd dat Bosch Beton nu één van de grootste aanbieders in de markt is. Kortom, Bosch Beton loopt voorop bij de ontwikkeling van nieuwe producten, waarbij het milieuaspect uiteraard een doorslaggevende rol speelt. De keerwanden voor milieustraten zijn dan ook goed en vertrouwd, met inmiddels veel tevreden gebruikers in binnen- en buitenland.

Kwaliteit

Kwaliteit is het motto van Bosch Beton. Door een hoge betonkwaliteit van B65 en de hoogste milieuklasse 5d, is het mogelijk om vijftien jaar breukgarantie af te geven. De keerwanden bieden door hun eigen gewicht en unieke afmetingen een optimale stabiliteit en veiligheid. De verkeersbelasting is berekend en wordt toegepast volgens de geldende VOSB klasse. De hoge kwaliteit wordt uiteraard door een onafhankelijk instituut, KIWA, getest en de wanden zijn daarnaast voorzien van een KOMO-certificaat.

Maatwerk

Indien mogelijk worden de wanden voor de milieustraat direct vanaf de vrachtwagen in het werk geplaatst. De elementen zijn perfect afgewerkt en hebben een gladde vorm. Leverbaar in diverse lengten; ook specifiek maatwerk is (naar wens) mogelijk, zodat het project volledig wordt gerealiseerd naar de behoeften van de klant. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om de milieustraat vloeistofdicht af te laten dichten door een gecertificeerd kitbedrijf.

Voor meer informatie: Bosch Beton, telefoon: 0342 - 44 47 06.




Vakblad Afval! juni 2005 (nummer 5)