Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 14 oktober 2013

Uitenhage Verhuur B.V. bestaat 20 jaar

Wat ooit begon met de aanschaf van één vuilnisauto om de Haagse Markt 's avonds te vegen is in twintig jaar uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf op het gebied van de verhuur van reinigingsvoertuigen.

DSC_0368.JPGUitenhage heeft al twintig jaar de wensen van de klant centraal staan.

Dit jaar bestaat Uitenhage Verhuur B.V. twintig jaar en in deze twee decennia is het bedrijf constant in ontwikkeling geweest. Was het in het begin alleen nog de verhuur van vuilniswagens, gaandeweg zijn ook de portaalwagens,  veegvuilauto’ s, haak- en kraanwagens en vuilniswagens met kraan aan het assortiment toegevoegd. Een recent toegevoegd onderdeel is de Winterdienst van Uitenhage Verhuur.  Met dit concept zorgt Uitenhage tijdens de wintermaanden voor een (extra) strooivoertuig om de gladheid te bestrijden. Zowel het complete voertuig met zoutstrooier en ploeg als alleen de auto om de eigen zoutstrooier op te plaatsen kan gehuurd worden.

Assortiment

Dit najaar wordt het assortiment uitgebreid met twee nieuwe DAF CF75 vuilniswagens met splitbelading. De milieuvriendelijke en betrouwbare 250 pk sterke DAF PR motor is gekoppeld aan een volautomatische Allison versnellingsbak. In combinatie met de zeer korte draaicirkel – de kortste in zijn klasse – maakt dit de DAF tot een wendbaar en daarmee gemakkelijk in te zetten voertuig voor in de krappe stadscentra. De opbouw is een Geesinknorba GPMIII 20 m³ laadbak, welke is voorzien van een achterlader met Geesink persmechanisme en een Geesinknorba automatische splitbelading. Dit type belading is eenvoudig aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften van een inzameldienst. Wanneer de emmerstoelen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden, kunnen twee-wielcontainers van 120 tot en met 360 liter automatisch geledigd worden. In gekoppelde stand is deze belading geschikt voor het ledigen van containers tot en met 1600 liter. Om de verwerking van zakken en grofvuil eenvoudig mogelijk te maken kan de opzetklep handmatig verlaagd worden waardoor er een inworphoogte ontstaat van één meter.  Dit voldoet volledig aan de gestelde arbo-eisen.

Uitstraling

DSC_0860.JPGRecent heeft Uitenhage de Winterdienst toegevoegd aan het assortiment.

De bedrijfsactiviteiten van Uitenhage staan niet stil. Telkens zorgt het bedrijf aan te sluiten op de wensen van haar klanten. Ook zaken, die misschien niet direct standaard tot het werkgebied behoren, wil Uitenhage graag oplossen voor haar relaties. Mede hierdoor is het bedrijf in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een prominente speler in de verhuurbranche, waar de wensen van de klant centraal staan.  In overleg met de klant maakt Uitenhage graag een voorstel op maat. Wanneer klanten interesse hebben om een voertuig voor een langere periode in te huren dan kan er zelfs gekeken worden naar de uitstraling van het voertuig, bijvoorbeeld door middel van eigen huisstijlkleuren en bestikkering.

Meer weten over Uitenhage Verhuur B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! augustus 2013 (nummer 6)