Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 11 mei 2018

Nieuwste Bollegraaf-sorteerder op Ifat 2018

Eindelijk! Ifat 2018 komt eraan. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor water-, afval- en grondstoffenbeheer vindt plaats van 14 tot 18 mei 2018 in München. Uiteraard is Bollegraaf erbij.

SIMS Installatie.jpgDe Bollegraaf Cogni is ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen.

Op de beurs heeft Bollegraaf een nieuw onderdeel van het productportfolio klaar staan: de volledig geautomatiseerde kwaliteitssorteerder Bollegraaf Cogni! Deze volgende generatie sorteerder van uiterst nauwkeurige intelligentie is ontworpen
om de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen. Bollegraaf biedt deze innovatie graag live tijdens Ifat 2018 aan.

Bollegraaf is wereldleider in engineering en productie van turnkey-recyclingoplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare oplossingen en om de hoge kwaliteit van zijn producten. Bollegraaf heeft zich de afgelopen 55 jaar bewezen als marktleider in de branche. Het investeert in onderzoek naar en ontwikkeling van innovatieve technologieën. Het primaire doel is dat Bollegraaf hoogwaardige turnkey-recyclingoplossingen biedt met de hoogste ROI (Return On Investment) voor de klant.

Bollegraaf Group is opgericht in Nederland en bestaat uit de bedrijven: Bollegraaf Recycling Solutions en Lubo Recycling Solutions. Het bedrijf heeft ook verschillende dochterondernemingen in Europa en heeft een stabiele internationale verkoop- en aftersalesorganisatie. Bollegraaf is actief in de VS en Canada via Van Dyk Recycling Solutions (VDRS), de exclusieve distributeur van Bollegraaf, Lubo en Tomra.

Bollegraaf Recycling Solutions staat tijdens Ifat 2018 in Hal B5, stand 335/434.

Meer weten over Bollegraaf Recycling Solutions?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! mei 2018 (nummer 3)


Auteur: