Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 28 mei 2019

Het uitgebreide assortiment van Uitenhage

Uitenhage Verhuur verhuurt al meer dan 25 jaar reinigingsmaterialen aan diverse bedrijven en instellingen in de reinigingsbranche. Het bedrijf heeft vuilniswagens met en zonder kraan, haakwagens met en zonder kraan, containerwagens en strooi- en veegwagens in het assortiment.

Uitenhage beschikt over een uitgebreid wagenpark.

De haakwagens met kraan van Uitenhage zijn voorzien van diverse soorten opnamesystemen en de vuilniswagens beschikken over verschillende beladingssystemen zodat allerlei soorten containers, van mini- tot 5000 liter containers, geledigd kunnen worden.

Of de klant nu een voertuig voor één dag nodig heeft of voor een langere periode, Uitenhage Verhuur B.V. beschikt over een uitgebreid wagenpark. Huren gebeurt op basis van beschikbaarheid. Reserveringen zijn uiteraard ook mogelijk, bijvoorbeeld rondom de feestdagen, de zogenaamde ‘inhaaldagen.

Omdat service bij Uitenhage hoog in het vaandel staat kan het bedrijf continuïteit bieden voor de korte of lange termijn. Als een voertuig op de locatie in Wateringen staat gestationeerd streeft Uitenhage ernaar dit voertuig binnen 1,5 uur bij de klant af te leveren.

De vuilniswagens van Uitenhage zijn geschikt voor inzameling van diverse afvalstromen.

Nieuw in het wagenpark

Onlangs heeft Uitenhage drie nieuwe vuilniswagens in bedrijf genomen. Alle voertuigen zijn Daf’s CF 300 FAG DC, Euro 6 met gestuurde voorloopas. De nieuwe CF kenmerkt zich door een compleet nieuwe aandrijflijn met efficiënte versnellingsbak en achteras. Samen met de nieuwe en compacte systemen voor de nabehandeling van uitlaatgassen, de geavanceerde software en aerodynamische optimalisaties, leiden deze vernieuwingen tot een brandstofbesparing en CO2-reductie van maar liefst 7 procent. Het is niet voor niets dat dit type van Daf uitgeroepen is tot International Truck of the Year 2018.

De opbouw van deze voertuigen betreft een Zoeller Medium XLiB met 20m3 laadbak en het beladingsysteem is een Zoeller Mega 456 met gedeelde kam. Hierdoor is er de mogelijkheid tot automatisch beladen van twee-wiel mini- en vier-wielcontainers op de kam. Samen met de hydraulisch bediende opzetklep is de auto een ideale verhuurauto die inzetbaar is voor het inzamelen van huisvuil (Stop&Go), bedrijfsafval, papier, pmd, en grofvuil.

Aankomende zomer breidt Uitenhage de vloot smalspoorvoertuigen uit met een nieuwe smalspoor vuilniswagen. Het betreft een Volvo/Geesink combinatie.

Uitenhage verhuurt ook strooivoertuigen voor de winter.

Verhuur strooivoertuigen

Die mooie zomer is alweer voorbij voor je het weet! De verhuurvloot van Uitenhage bevat ook strooivoertuigen. Deze strooiwagens worden verhuurd op basis van een strooiseizoen en kunnen gehuurd worden zowel met als zonder zoutstrooier en ploeg. 

Familiebedrijf

Uitenhage Verhuur is nog altijd een echt familiebedrijf en dat is te merken in de bedrijfsvoering. De communicatielijnen zijn kort en de service naar de klant staat voorop. De servicemonteurs in de werkplaats voeren zo veel mogelijk reparaties uit. Hierdoor blijft het wagenpark up-to-date en snel inzetbaar. Mede daardoor bedient Uitenhage dagelijks vele tevreden klanten. 

Uitenhage Verhuur B.V. is ISO 9001:2015 en  ISO 14001:2015 gecertificeerd. Tevens zijn wij RDW erkend. 

Meer weten over Uitenhage Verhuur B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! mei 2019 (nummer 3)


Auteur: