Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 30 mei 2019

Veilig op weg met Brigade Electronics

Verkeersveiligheid was, is en blijft een hot item. “Gelukkig voor ons, want onze core business is levens sparen en ongelukken voorkomen'', vertelt Huib Slijkhuis, directeur bij Brigade Electronics.

Oplossingen van Brigade Electronics beschermen onder andere kwetsbare fietsers.

Brigade Electronics is breed georiënteerd als het om veiligheidssystemen voor voertuigen gaat. Van simpele camera’s, monitoren en tonale achteruitrij-alarmen tot geavanceerde radar detectiesystemen, mobiele opnameapparatuur en de Backeye®360 – het 360 graden camera-/monitorsysteem.

Eigenlijk biedt de Backeye 360 alles wat men nodig heeft voor optimale veiligheid, maar vaak wordt het systeem toch gecombineerd met bijvoorbeeld de MDR (Mobiele Digitale Recorder) of Ultrasone detectie. De ene klant wil graag de beelden van de camera’s opnemen, als bewijs bij ongelukken en schadeclaims. De andere klant wil graag een combinatie met zijdetectie, zodat de bestuurder naast het beeld op zijn monitor ook een akoestische waarschuwing krijgt als er zich een fietser of voetganger naast het voertuig bevindt.

“We zijn de laatste vijf jaren, tegen de economische stroom in, sterk gegroeid en ik ben ervan overtuigd dat met een kwalitatief goed product, goede service en zeer betaalbare prijzen we het alleen maar beter gaan doen’’, aldus Slijkhuis.

Meer weten over Brigade Electronics BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! mei 2019 (nummer 3)


Auteur: