Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 31 mei 2019

Clean Mat Trucks investeert in optimale dienstverlening

Om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn investeert Clean Mat Trucks in ruim honderd nieuwe voertuigen, in goedgeschoold (technisch) personeel én in de uitbreiding van haar terrein in Andelst.

Een selectie voertuigen van Clean Mat Truck.

Clean Mat Trucks mag zich met recht de grootste specialist van Europa noemen op het gebied van voertuigen voor de afval- en recyclingbranche. De handelsvoorraad bevat 850 eenheden en er is een verhuurcapaciteit van 300 voertuigen. Voeg daaraan toe een vakbekwame en flexibele werkplaats en carrosseriefabriek met eigen spuitcabine en alle faciliteiten zijn aanwezig om een brede klantengroep te kunnen bedienen.

De verhuurvloot van Clean Mat Truckverhuur vraagt in de diverse landen waarin zij actief is om een continue update naar de laatste stand der techniek. Daarom is in ruim honderd nieuwe voertuigen geïnvesteerd voor 2019 en het eerste kwartaal van 2020. Clean Mat wil zo snel mogelijk een verhuurvloot realiseren met minimaal Euro-6-motoren, zodat de milieubelasting beperkt blijft. Bovendien worden leveranciers aangespoord om opbouwen te produceren die minder vermogen vragen van het chassis, zodat het brandstofverbruik van het voertuig lager wordt.

Ook in de organisatie wordt doorlopend geïnvesteerd. Goedgeschoolde technici zijn schaars, maar gelukkig neemt het aantal jubilarissen bij Clean Mat Trucks toe en is het veelzijdige karakter van het bedrijf aantrekkelijk voor jonge, nieuwe medewerkers. Zij worden intern en extern opgeleid om hen zo snel mogelijk op het gewenste kennisniveau te krijgen.

Om de groei het hoofd te kunnen bieden wordt in 2020 gestart met de uitbreiding van haar terrein in Andelst naar 45.000 vierkante meter. Zo investeert Clean Mat Trucks om een solide en sterke partner voor haar klanten te blijven.

Tijdens de ReinigingsDemoDagen in Soest worden enkele voorbeelden uit de brede verhuurvloot getoond.

Meer weten over Clean Mat Trucks B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! mei 2019 (nummer 3)


Auteur: