Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 25 mei 2020

Clean Mat Truckverhuur biedt klanten modernste techniek

Clean Mat Truckverhuur heeft onlangs een Mercedes-Benz Actros 2533 van de nieuwe generatie in gebruik genomen. Met de innovatieve Actros speelt zij in op de wensen uit de markt. Het uitgebreide pakket aan veiligheidssystemen biedt de chauffeur waardevolle ondersteuning in drukke binnensteden.

De Actros is uitgerust met een MirrorCam, een camerasysteem dat zijspiegels vervangt en de dode hoek significant verkleint.
Foto: Fotorudolf.nl

Klanten komen om verschillende redenen bij Clean Mat Truckverhuur terecht. Denk aan het opvangen van piekbelastingen, ter vervanging van een defect voertuig uit eigen stal, of ten behoeve van een overbruggingsperiode. “Als verhuurbedrijf moeten wij daar direct op kunnen inspelen”, vertelt hoofd verhuur Martin Roos. “Veiligheid is, ongeacht de inzet, een hot topic in de branche. Onze huisvuilwagens rijden veel in drukke binnensteden, waar de chauffeur constant bedacht moet zijn op fietsers, voetgangers en andere obstakels. De Mercedes-Benz veiligheidssystemen ondersteunen de chauffeur en helpen risico’s verkleinen.” Daarmee doelt Roos op onder meer de MirrorCam, het camerasysteem dat de zijspiegels vervangt. Samen met SideGuard Assist verkleint de MirrorCam de dode hoek significant. Met Active Brake Assist 5 (Aba5) beschikt de nieuwe Actros bovendien over een innovatief noodremsysteem. Niet alleen kan Aba5 onder bepaalde omstandigheden een noodstop uitvoeren wanneer stilstaande of bewegende objecten worden waargenomen. Ook herkent het systeem bewegende, onverwacht overstekende voetgangers en kan vervolgens bij een voertuigsnelheid tot 50 kilometer per uur een noodstop uitvoeren.

Geesinknorba heeft de achterlader opgebouwd, die is voorzien van een GCB-splitbelading.
Foto: Fotorudolf.nl

Intuïtief

Het concept van Clean Mat Truckverhuur luidt als volgt: innovatieve, veilige en zuinige reinigingsvoertuigen die zonder intensieve training in gebruik genomen kunnen worden. “Daar past deze truck heel goed in”, benadrukt Roos. “Een systeem als de MirrorCam is voor veel chauffeurs nieuw. Toch is dat geen probleem, doordat het heel intuïtief werkt en snel went. Daardoor kunnen de chauffeurs die er geen ervaring mee hebben, toch zonder problemen met de nieuwe Actros de weg  op.” Geesinknorba heeft de achterlader opgebouwd, die is voorzien van een GCB-splitbelading.

Clean Mat Truckverhuur beschikt over 300 voertuigen van verschillende merken. Deze worden verhuurd aan bedrijven en gemeentelijke diensten uit de afvalbranche, die gevestigd zijn in Nederland, België, Duitsland en Zweden.

Meer weten over Clean Mat Trucks B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! maart 2020 (nummer 2)


Auteur: