Categorie: advertorial | Gepubliceerd: 21 december 2021

Uitenhage neemt nieuwe vuilniswagens in gebruik

Uitenhage Verhuur heeft twee nieuwe vuilniswagens voor het ledigen van ondergrondse containers in gebruik genomen. Dit zijn de eerste van vijf nieuwe voertuigen die nog dit jaar volgen.

De nieuwe inzamelwagens voor ondergrondse containers van Uitenhage betreffen een Daf CF 340 Fan.

Bij Uitenhage Verhuur in Wateringen kunnen bedrijven terecht voor de inhuur van diverse reinigingsvoertuigen voor de korte of lange termijn. Het bedrijf investeert voortdurend in een up-to-date wagenpark om zo aan de toenemende vraag in de branche te kunnen voldoen. Zo wordt naast de vuilniswagens voor ondergrondse containers ook geïnvesteerd in achterladers, een haakwagen, twee veegvuilkippers en kleine zijladers met elektrische opbouw.

De nieuwe voertuigen voor ondergrondse containers betreffen een Daf CF 340 Fan. Deze zijn uitgerust met een Geesink Norba GPMIV trechter en een Hiab S-HiPro 230W kraan. Uitenhage heeft gekozen voor het GPMIV-model van Geesink vanwege de jarenlange samenwerking naar tevredenheid. Het model voldoet aan de eisen van deze tijd, is modern geconstrueerd en voorzien van de nieuwste beschikbare technieken. Door toepassing van die technieken beantwoordt de GPMIV aan de hoogste eisen voor wat betreft doelmatigheid, veiligheid en bedrijfszekerheid.

De S-HiPro 230W is het nieuwste model kraan van Hiab en is speciaal ontwikkeld voor afvalinzameling via het ledigen van ondergrondse containers. Door middel van de nieuw ontwikkelde functies is het mogelijk om met één hendelbediening de kraan op het dak van de opbouw te parkeren of eraf te halen, de ondergrondse container uit de put te halen, naar de trechter te brengen en ook weer terug naar de put te brengen. Hierdoor wordt het werken met deze combinatie zeer efficiënt.

Voor extra veiligheid is het voertuig uitgerust met een 360° camerasysteem. Zo heeft de chauffeur optimaal overzicht in het voertuig.

Het nieuwste model kraan van Hiab en is speciaal ontwikkeld voor afvalinzameling via ondergrondse containers.

Efficiënte verhuurder

Bij Uitenhage staat de klant en zijn inhuurvraag centraal. Zij kunnen hier terecht voor de inhuur van breed- en smalspoor vuilniswagens, zowel met splitbelading als de grotere beladingssystemen tot en met 5 m³, haakwagens (ook met kraan), veegvuilwagens en strooiwagens. De strooivoertuigen kunnen gehuurd worden met of zonder strooi-installatie.
Nieuw is de verhuur van de zogenoemde kleine (Euro 6) fietspadstrooiers, veegvuilkippers en kleine zijladers.

Het bedrijf is opgericht in 1993 en is een echt familiebedrijf. Na eerst een aantal tweedehands voertuigen gekocht te hebben, kocht het bedrijf in 1995 het eerste nieuwe voertuig. 28 jaar later is Uitenhage de meest efficiënte verhuurder in Nederland met een groot en divers wagenpark, een eigen werkplaats, een 24 uurs planning- en serviceafdeling en een eigen transportservice. Door de korte lijnen is de werkwijze van Uitenhage tot slot zeer efficiënt.

Meer weten over Uitenhage Verhuur B.V.?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website


Vakblad Afval! november 2021 (nummer 7)


Auteur: