Categorie: Advertorial | Gepubliceerd: 01 september 2010

Veiligheid, duurzaamheid, besparing en herkenbaarheid

Afvalinzamelaars worden dagelijks en continue aan diverse risico's blootgesteld. Niet in alle gevallen zijn de risico's te verkleinen door het dragen van veiligheidskleding.

Het is voor uw medewerker essentieel dat ze altijd goed zichtbaar zijn en blijven! Berendsen neemt deze opdracht uiterst serieus met het Ré Vision® concept. Binnen dit concept bestaat huisstijl invulling tot de mogelijkheden.

Ré Vision® protection by Berendsen
Ré Vision® is een uniek totaalconcept, waarbij de verzorging van hoge zichtbaarheidswerkkleding, ofwel signaalkleding, volledig aan Berendsen wordt uitbesteed. Berendsen neemt de investering in signaalkleding uit handen en verzorgt het beheer en totale logistieke proces. Belangrijk onderdeel is de inspectie van de kleding door Berendsen. Blijkt hieruit dat reparatie of tijdige vervanging van de kleding noodzakelijk is, dan wordt dat op vakkundige wijze verzorgd. Door gebruik te maken van een uniek reinigings- en onderhoudsprocédé blijven kwaliteit en de reflecterende eigenschappen van de signaalkleding gewaarborgd.re vision van berendsen.jpgGoed zichtbaar zijn en blijven, dat is waar Ré Vision® voor staat.

Certificatie
Als grondlegger van het Ré Vision® concept is Berendsen nu ook de eerste dienstverlener die haar reinigings- en onderhoudsprocédé heeft laten certificeren door een onafhankelijk wetenschappelijk instituut te weten Hohenstein. De borging dus dat werknemers dag en nacht blijvend zichtbaar zijn tijdens het uitoefenen van hun werkzaamheden en dat u als werkgever daarmee voldoet aan uw verantwoordelijkheden conform de arbowet.

Ré Vision® en duurzaamheid
Het Ré Vision® concept sluit naadloos aan op de criteria van duurzaam inkopen. Alle Ré Vision® kleding is geproduceerd volgens de BSCI richtlijnen en voldoet aan het Öko-Tex 100 label. Onderdeel van het Ré Vision® concept is vakkundige reiniging, inspectie en onderhoud van de kleding. Het Ré Vision® reinigings- en droogproces is op basis van natwassen en is daarmee de meest milieuvriendelijke vorm van industriële reiniging. Professionele reiniging en onderhoud verlengen de levensduur aanzienlijk. Tijdens de gebruiksfase is ook de levensduur van kleding van belang. Hoe langer een kledingstuk gedragen kan worden, des te minder nieuwe kleding er ingekocht hoeft te worden.

Over Berendsen
Berendsen zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig, hygiënisch en comfortabel werken. Onze innovatieve oplossingen brengen gemak en verbeteren de efficiency in uw bedrijf. Bij alles wat we doen, staat de zorg voor een beter milieu centraal.

Meer informatie:
0800-2373637
www.signaalkleding.nl