Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 06 december 2012

Van Kaathoven gooit bedrijfsstructuur om

Door fusies en overnames zijn er binnen de organisatie van Van Kaathoven Groep tal van bedrijven naast elkaar ontstaan. Met een nieuwe structuur worden alle activiteiten van de Groep ondergebracht in vier overzichtelijke bedrijven.

VKG2012 logo VKG.PNGHet nieuwe logo van de Van Kaathoven Groep.

De nieuwe bedrijfsstructuur gaat met terugwerkende kracht in op 15 juli 2012. Van Kaathoven Groep bestaat voortaan uit vier bedrijven: Van Kaathoven Logistics, Van Kaathoven Valor, Universal Plastic Recycling en neovito. Bij de nieuwe structuur hoort bovendien een nieuw logo.

Van Kaathoven Logistics is de nieuwe naam van Van Kaathoven Milieu. Alle activiteiten op het gebied van transport, inzameling, op- en overslag, containerverhuur, papier- en folie en milieustraten zijn hierin ondergebracht. Van Kaathoven Compostering Sint-Oedenrode is omgedoopt tot Van Kaathoven Valor. Hieronder vallen de activiteiten op het gebied van productie en be- en verwerking van organische stromen, zoals compostering, foodrecycling en pelletproductie. Universal Plastic Recycling is ongewijzigd en bevat nog steeds de inzameling en recycling van harde kunststoffen. Tot slot is er neovito, het kennis- en onderzoekscentrum van de Van Kaathoven Groep.