Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 25 november 2013

Rai als eerst in Europa beloond met EarthCheck Gold

Als eerste beurs- en congrescentrum in Europa - en als tweede in de wereld - heeft Amsterdam Rai de EarthCheck Gold-status behaald. De Rai scoort met afvalscheiding en -recycling.

EarthCheck is een vooraanstaand duurzaamheidskeurmerk in de zakelijke toerismesector. De EarthCheck Gold-status onderstreept de leidende rol die het centrum speelt binnen de wereldwijde meetings, incentives, conventions & exhibitions- industrie op het gebied van duurzaamheid.

Met elf van de beoordeelde EarthCheck indicatoren op of boven het benodigde niveau toont Amsterdam Rai volgens EarthCheck een voorbeeldige prestatie en constante verbetering in haar duurzaamheidsprestaties. Vergeleken met andere congrescentra scoort de Rai boven het ‘Best Practice’-niveau op het gebied van afvalscheiding en -recycling.

EarthCheck

EarthCheck biedt een goed gedocumenteerde, onafhankelijke test die aantoont dat Amsterdam Rai een actieve bijdrage levert aan het vinden van oplossingen voor milieukwesties wereldwijd. Het programma wordt onderschreven door meer dan 1.300 organisaties in meer dan zeventig landen.