Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 16 februari 2010

Nieuwbouw Saver officieel geopend

Onder leiding van dichter en presentator Ivo de Wijs hebben de wethouders van de vier aandeelhoudende gemeenten de nieuwbouw van Saver officieel geopend met het zetten van een handtekening op een stalen plaat.

Het nieuwe kantoorpand is voorzien van milieubesparende mogelijkheden op het gebied van verwarming, verlichting en hergebruik van regenwater. Op 26 oktober 2009 is Saver al van start gegaan op de nieuwe locatie. De oude locatie moest worden verlaten om plaats te maken voor een nieuw Spoor-Havenplan van de gemeente Roosendaal. Naast de nieuwbouw opent Stichting de Kringloper binnenkort een nieuw kringloopwarenhuis.
Na de openingsact heeft Ivo de Wijs de nieuwe Saver-campagne bekend gemaakt. Na vier jaar campagne met Suske en Wiske gaat het bedrijf de samenwerking aan met Stichting vrienden van Loesje, bekend om de Loesje posters met haar pakkende teksten. Deze posters zullen te zien zijn op diverse voertuigen.  
De aandeelhoudende gemeenten van Saver zijn Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge en Bergen op Zoom. De gemeente Rucphen laat weten nog geen officieel besluit te hebben genomen over een mogelijke toetreding tot het inzamelbedrijf.

Meer weten over Saver NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Gerelateerde artikelen