Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 30 juni 2010

Hans van Gijzen in RvC Saver

Met ingang van 1 juli 2010 is de heer Mr. J.A.( Hans ) van Gijzen benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Saver N.V.

De heer Van Gijzen volgt de heer Westendorp op, die na een periode van ruim tien jaar op eigen verzoek heeft besloten per 1 juli 2010 af te treden als lid en voorzitter van de Raad van Commissarissen en als voorzitter van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Saver N.V.
Van Gijzen heeft in zijn loopbaan meerdere juridische functies bekleed, voornamelijk als advocaat. Op bestuurlijk niveau is hij actief geweest als bestuurder en Voorzitter van Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen en vanuit die rol van de Raad van Bestuur van Ernst&Young Nederland en van het bestuur van de Central European Area van Ernst & Young. Verder heeft Van Gijzen praktijkervaring in diverse nevenfuncties zoals het fungeren als voorzitter selectiecommissie Raad van Commissarissen. Momenteel is hij zelfstandig gevestigd en levert diensten op het vlak van advies, toezicht en geschiloplossing. De heer Luteijn zal per 1 juli 2010 de rol van voorzitter van de Raad van Commissarissen en de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Saver N.V. invullen.
De Raad van Commissarissen van Saver N.V. bestaat hiermee uit de volgende drie personen: de heer David Luteijn (voorzitter), mevrouw Margreet Rookmaker-van Mackelenbergh en de heer Hans van Gijzen.

Meer weten over Saver NV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website