Categorie: verpakkingen & zwerfafval | Gepubliceerd: 28 maart 2014

Alle gemeenten in zee met Nedvang

Ruim een jaar na het van start gaan van de Raamovereenkomst Verpakkingen 2013-2022 hebben alle gemeenten een deelnemersovereenkomst getekend met Nedvang.

Wethouder Alexandra van Huffelen en en Dick Zwaveling Algemeen Directeur Nedvang.JPGWethouder Alexandra van Huffelen van de gemeente Rotterdam en algemeen directeur Dick Zwaveling van Nedvang ondertekenen de eerste deelnemersovereenkomst.

In juni 2013 was Rotterdam de eerste gemeente die een deelnemersovereenkomst tekende. "Daar is een basis gelegd voor een duurzame samenwerking bij de inzameling en recycling van verpakkingsafval. De laatste handtekeningen zijn onlangs gezet, zodat we nu met alle gemeenten in Nederland een deelnemersovereenkomst hebben. Een prestatie waar wij trots op zijn”, aldus directeur Dick Zwaveling van Nedvang.

Op dit moment zijn de gemeenten bezig met het controleren van de maandopgaves van het afgelopen jaar zodat er een goede en accurate jaaropgave van 2013 wordt ingediend. Gemeenten hebben tot 1 april de tijd om deze opgaves te controleren en in te dienen. De aangeleverde cijfers worden gebruikt voor de rapportage over 2013.

Meer weten over Nedvang?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over Gemeente Rotterdam?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website