Categorie: Grondstoffen | Gepubliceerd: 03 april 2015

Van Gansewinkel aan de slag met afval Nationale Politie

Van Gansewinkel neemt de verwerking en inzameling van het afval van de Nationale Politie op zich.

InzamelingVerwerkingPolitie.pngDaarmee start het afvalbedrijf per direct. De opdracht behelst alle zeshonderd  locaties van de Nationale Politie. Daarbij staat de inzameling en vernietiging van vertrouwelijke documentatie en onderdelen centraal. Van Gansewinkel gaat op jaarbasis ruim 6.800 ton afval verwerken, daarvan wordt 6.100 ton erug in de kringloop gebracht.

De 600 vestigingen verschillen sterk. Van Gansewinkel neemt voor deze vestigingen de inzameling en verwerking en recycling van diverse afvalstromen voor haar rekening. Dennis Leeuwerik, Directeur Sales & Marketing bij Van Gansewinkel: “Zo zamelen we voor de Nederlandse Politie op de kantooromgevingen al het papier en karton in, op de schietbanen de kogelhulzen en op de maneges de mest”.

Vooral de inzameling en verwerking van vertrouwelijke documenten en producten speelt een belangrijke rol in het contract. Van Ganseweinkel zet Destra Totaal in voor de vertrouwelijke vernietiging van de bedrijfsgegevens, maar ook van de onlangs vervangen politie-uniformen.

 

Meer weten over Renewi Nederland BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website