Categorie: Bedrijven | Gepubliceerd: 22 november 2017

Wietse Wissema nieuwe voorzitter NRK PVT Kunststofverwerkers

Het bestuur van NRK PVT Kunststofverwerkers heeft Wietse Wissema benoemd tot voorzitter van de branchevereniging voor thermoplastverwerkers.

Wietse Wissema 2.jpgWietse Wissema, de nieuwe voorzitter van NRK PVT.
Foto: NRK PVT/Hugo de Jong Photography

Wietse Wissema is de opvolger van Peter Toonssen. Toonssen was sinds 2012 voorzitter van NRK PVT en is werkzaam bij TNO/Solliance. Door de snelle ontwikkelingen binnen TNO/Solliance bevinden zijn werkzaamheden zich nog slechts voor een deel in het kunststofdomein en kan hij zijn werkzaamheden niet meer volledig combineren met het voorzitterschap. Peter Toonssen blijft wel deel uitmaken van het NRK PVT bestuur en zal zich specifiek richten op innovatie en kenniscirculatie.

Met de keuze voor Wietse Wissema als nieuwe voorzitter wordt deze functie volgens het bestuur van de vereniging vervuld door een actieve ondernemer die met zijn ‘voeten in de kunststof staat’ en die het aanspreekpunt is voor de leden en stakeholders van NRK PVT.

Wietse Wissema is eigenaar van Alligator Plastics Industry en al lange tijd lid van het bestuur van NRK PVT kunststofverwerkers. Daarnaast is hij bestuurslid van de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie.

Meer weten over Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie (NRK)?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website