Categorie: bedrijfsnieuws | Gepubliceerd: 08 februari 2018

Daly Plastics en Coolrec in bestuur NRK

NRK Recycling heeft twee nieuwe bestuursleden verwelkomd: Gerd Gerdes van Daly Plastics en Arjen Wittekoek van Coolrec.

Met de benoemingen is het bestuur van NRK Recycling weer op volle sterkte. De nieuwe bestuursleden gaan helpen het beleid van de branchevereniging vorm te geven en zullen zich inzetten om de belangen van de aangesloten bedrijven in de kunststofrecyclingindustrie te bewaken.

Gerdes is COO bij Daly Plastics Plastics en al ruim 25 jaar betrokken bij de ontwikkelingen in de bedrijfstak. “Recycling van grondstoffen is essentieel voor de toekomst van onze planeet. De diverse brancheorganisaties hebben in al die jaren een belangrijke rol vervuld. Het bundelen van kennis en het als één front naar buitentreden heeft al tot vele verbeteringen in wet- en regelgeving geleid. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag mijn steentje bijdragen aan onze  groeiende circulaire maatschappij”, zegt hij over zijn nieuwe rol.

Arjen Wittekoek, managing director bij Coolrec: "We kunnen ons een wereld zonder kunststoffen niet meer voorstellen. Hier zo goed mogelijk mee omgaan, innoveren en het aanjagen van de circulaire economie in Nederland is belangrijk. Daarbij is een wezenlijke taak weggelegd voor NRK Recycling. Ik wil mij graag actief inzetten voor de branche en de leden om het toepassen van gerecyclede kunststoffen verder te ontwikkelen."

Meer weten over Daly Plastics BV?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website

Meer weten over Coolrec bv?

» Bekijk de profielpagina op AfvalOnline of ga direct naar de website